Algemeen

Kunnen we eerst kennismaken?
plus.png
Jazeker! We maken graag kennis met jou, je partner, of je bedrijf en jouw wensen. Bel ons op 06 48 08 40 58, stuur een WhatsApp of mailtje en we plannen een (video)meeting of een luistersessie.
Kunnen jullie ook buiten optreden?
plus.png
Absoluut! We kunnen zowel binnen als buiten optreden. We hebben professionele geluidsapparatuur en kunnen ons volledig aanpassen aan de omstandigheden van de locatie. Of het nou om een ceremonie in weiland of een feest in een tuin gaat; ook buiten komt onze muziek goed tot zijn recht.

Boeken

Is een boekingsaanvraag vrijblijvend?
plus.png
Ja, een boekingsaanvraag bij ons is altijd geheel vrijblijvend. Als je een aanvraag doet zit je dus nergens aan vast. Als we jou gesproken hebben bepalen we samen of we de datum in optie houden en tot hoe lang.
Kan ik een optie plaatsen?
plus.png
Jazeker. Als je een boekingsaanvraag doet en de datum van je bruiloft, feest of event doorgeeft, houden we de datum in optie voor je. Als we je daarna spreken kunnen we samen bepalen of en tot hoe lang we de datum in optie houden.
Hoe boek ik jullie?
plus.png
Je kunt ons boeken door een boekingsaanvraag te doen via het contactformulier, via e-mail of telefonisch op 06-48084058. Als we jouw aanvraag hebben ontvangen nemen we contact op om je boekingsaanvraag te bespreken
Wat kost het om jullie in te huren?
plus.png
De prijzen voor het inhuren voor een optreden variëren. Afhankelijk van de duur van het optreden, de locatie en eventuele andere specifieke wensen, maken we altijd een prijs op maat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen te bespreken.
Op welke wijze kunnen we betalen?
plus.png
We vragen nooit om een aanbetaling. We worden dus altijd achteraf betaald. Samen bepalen we de betaalwijze. Zakelijke optredens zijn altijd via betaling op factuur achteraf.
Maken jullie een contract?
plus.png
We leggen alle afspraken samen vast. Dat kan schriftelijk, via mail, via WhatsApp of in een andere vorm die we samen afspreken. Zolang het voor alle partijen maar volledig helder is wat we doen. Voor zakelijke klanten is een gespecificeerde offerte mogelijk. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Muziek

Wat is jullie repertoire?
plus.png
We spelen een gevarieerd repertoire van allerlei bekende en minder bekende covers. we kunnen op verzoek specifieke muziekstijlen of nummers spelen die bij jullie of jullie feest passen.
Kunnen jullie ook pauze-muziek verzorgen?
plus.png
Als we niet spelen, is het handig om muziek achter de hand te hebben. Dit wordt meestal door de locatie of organisatie/ceremoniemeester van een bruiloft, feest of evenement verzorgd. Het voordeel daarvan is dat die via hun eigen apparatuur een vooraf besproken playlist op kunnen zetten. Als dit echter niet mogelijk is, dan kunnen wij via onze eigen apparatuur eventueel pauze-muziek verzorgen. Dit is altijd op aanvraag en moet vooraf worden overlegd.
Kan ik een demo van jullie muziek horen voordat ik jullie inhuur?
plus.png
Ja dat kan. Op onze site staan een aantal audio- en videofragmenten van onze muziek. Je kunt deze bekijken of beluisteren om een idee te krijgen van onze stijl en wat je kunt verwachten tijdens een optreden. Ook kunnen we desgewenst een luistersessie verzorgen bij ons thuis.
Doen jullie ook verzoeknummers?
plus.png
Als we ruim van te voren, dat betekent in de meeste geval minimaal een maand van te voren, een verzoeknummer horen. Voor bruiloften en ceremonies hebben we een concept om vooral jullie ceremonie onvergetelijk te maken. Daar zijn ingestudeerde nummers een belangrijk onderdeel van. Graag leggen we jou en je aanstaande dit concept in detail uit. Dat kan telefonisch, maar ook via een kennismaking en luistersessie bij ons thuis.
Kunnen jullie ook muziek of liedjes op maat maken?
plus.png
Ja, Niels en Martijn zijn ook beschikbaar om muziek op maat te maken voor specifieke evenementen. Als u bijvoorbeeld een uniek lied wilt laten spelen tijdens uw bruiloft of een specifiek nummer wilt hebben dat past bij het thema van uw evenement, neem dan gerust contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktisch

Treden jullie overal op in Nederland?
plus.png
In principe hebben we geen beperking op de afstand naar een optreden. Bij optredens buiten Brabant rekenen we in principe reiskosten. Neem gerust contact met ons op de beschikbaarheid en prijzen te bespreken en om te bespreken wat de reiskosten zullen zijn voor jouw gewenste optreden.
Voor hoeveel mensen kunnen jullie maximaal spelen?
plus.png
In principe hebben we geen beperking in het aantal mensen waar we voor kunnen spelen. Onze eigen apparatuur kan een groep van 150 - 200 mensen aan. In de praktijk betekent het dat het afhankelijk is van de omvang van de locatie, het type optreden en de gewenste stijl en het volume of we nog extra apparatuur bij moeten huren voor een optreden. Daar overleggen we graag over en vertellen je alles wat je daarover wilt vragen.
Hebben jullie eigen apparatuur?
plus.png
Ja, we hebben eigen mobiele apparatuur op accu. Doordat we kleine maar krachtige apparatuur met eigen accu nodig hebben zijn we zeer flexibel. We kunnen bijvoorbeeld op meerdere plekken na elkaar spelen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer de ceremonie, de borrel en het diner van een bruiloft op verschillende plekken zijn. Of wanneer een huwelijk in een weiland is, zonder stroompunt. Of wanneer er een zakelijk event is in een winkelstraat waar er op meerdere plekken moet worden gespeeld.
Wat hebben jullie nog meer nodig voor een optreden?
plus.png

We hebben niet veel nodig, maar een aantal zaken zijn wel belangrijk.

Voor bruiloften;
- Een geaard stroompunt op de plek van de ceremonie en/of borrel
- Een (bar)kruk of stoel zonder leuningen
- Een glas water of thee
- Een crewmaaltijd bij langere optredens
- Parkeergelegenheid in de buurt van de gelegenheid
- Naam en telefoonnummers van de ceremoniemeester(s)

Voor overige optredens
- Een geaard stroompunt op de plek van het optreden
- Ongeveer een plek van 2,5 x 3,5 meter
- Een glas water of thee
- Een crewmaaltijd bij langere optredens
- Parkeergelegenheid in de buurt van de gelegenheid

Hoeveel sets spelen jullie?
plus.png
Hoe lang we spelen en in hoeveel sets we dit opdelen is helemaal afhankelijk van je wens. Vaak rekenen we in sets van 30-50 minuten, met tussendoor pauzes van 20-40 minuten. Neem vooral contact met ons op om jouw wensen te bespreken!
Hoe lang van te voren zijn jullie aanwezig?
plus.png
We zijn altijd ruim van te voren aanwezig. Dat betekent dat we een half uur voor elk optreden speelklaar zijn. Dus volledig uitgepakt, opgebouwd en gesoundcheckt!.

Kunnen jullie ook samen met anderen optreden?

plus.png
Ja, we kunnen samenwerken met andere muzikanten, zangers, artiesten of DJ’s. Ook met familieleden, personeelsleden of andere mensen kunnen we samen kijken hoe we dit het beste in of rond een optreden kunnen organiseren. We staan voor erg veel open als het een mooie muzikale bijdrage heeft op jouw feest of evenement! Belangrijk is wel om dat vooraf goed te bespreken.

Werken jullie ook samen met een Babs of trouwambtenaar?

plus.png
Jazeker! Sterker nog, er zijn meerdere trouwambtenaren waar we regelmatig mee samenwerken. Vanuit die samenwerking ontstaan ook de mooiste ceremonies. Ons concept voor deze onvergetelijke ceremonie leggen we graag aan je uit. Neem je contact met ons op?
Zijn jullie geschikt voor elk type evenement?
plus.png
Absoluut, we passen op allerlei soorten evenementen, van bruiloften tot bedrijfsfeesten en van lanceringen tot productpresentaties. We hebben jarenlange ervaring en weten hoe we een publiek moeten entertainen. Of hoe we juist op de achtergrond moeten blijven wanneer daarom gevraagd wordt.