Mogelijkheden

Bedrijfsfeest

Live-muziek op een bedrijfsfeest is een geweldige manier om een sfeer te creëren die perfect is voor een geslaagd evenement.

 

Met live-muziek krijgt je dynamische achtergrondmuziek voor gesprekken, wat de sfeer ten goede komt. Of het nu gaat om een klein intiem feest of een groot formeel evenement, live-muziek heeft het potentieel om ervoor te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke avond hebben.

We treden regelmatig op voor organisaties zoals Fatboy, BDO Accountants, Van Loon Galleries, Le Ballon modewinkels, Zoetelief Eten & Drinken en H&P Accountants en adviseurs.

Er zijn veel opties als het gaat om live-muziek op een bedrijfsfeest. We denken graag mee om jullie bedrijfsfeest zo onvergetelijk mogelijk te maken.

 

nielsenmartijn-zakelijk-referenties

Promo's

Proef de sfeer van bruiloft en feest

Mogelijkheden

Voor elke gelegenheid

Samen met jou, je aanstaande, je partner of je bedrijf kijken we hoe we je bruiloft, borrel of feest onvergetelijk kunnen maken. Elke viering of feest is uniek en zo kijken we dan ook graag met jou hoe wij daarin kunnen passen. Mogen we met je meedenken?

Ceremonie

Wat is er mooier dan live muziek bij jullie ceremonie? Maak deze dag onvergetelijk met jullie favoriete nummers.

Bruiloft

Van ceremonie tot receptie en van diner tot DJ, Niels & Martijn zorgen voor de juiste sfeer op alle momenten van jullie dag

Borrel

Laat je zakelijke borrel, huwelijksreceptie of zondagmiddagborrel door Niels & Martijn voorzien van comfortabele muziek.

Evenement

Muziek zorgt voor die extra beleving voor je event. Niels & Martijn weten hoe je elk evenement naar een hoger niveau krijgt.

Festival

Zoek je muziek voor je verjaardag, jubileum, BBQ of tuinfeest? Met de livemuziek van Niels & Martijn verhoog je de feestsfeer!

Bedrijfsfeest

Op zoek naar muzikale omlijsting van je bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of bedrijfsjubileum? We denken graag mee met jullie wensen.