Mogelijkheden

Ceremonie

Wat is er mooier dan live muziek bij jullie ceremonie? Maak deze dag onvergetelijk, met jullie favoriete nummers.

 

Jullie gaan trouwen, fantastisch! Net als jullie zijn er enorm veel mensen getrouwd de afgelopen jaren. We hebben het geluk gehad bij veel bruiloften te mogen zijn. We denken daarom ook goed te weten wat er wel en niet past, of werkt in een ceremonie. 

De juiste nummers, op de juiste manier en op de juiste plek. Dat is waar we graag het verschil mee maken voor jullie en jullie gasten. Om iedereen daarmee met een onvergetelijke ervaring te geven. Graag leggen we ons concept persoonlijk uit aan jullie. We nodigen jullie uit contact met ons op te nemen voor een kennismaking en luistersessie!

 

Promo's

Proef de sfeer van bruiloft en feest

Mogelijkheden

Voor elke gelegenheid

Samen met jou, je aanstaande, je partner of je bedrijf kijken we hoe we je bruiloft, borrel of feest onvergetelijk kunnen maken. Elke viering of feest is uniek en zo kijken we dan ook graag met jou hoe wij daarin kunnen passen. Mogen we met je meedenken?

Ceremonie

Wat is er mooier dan live muziek bij jullie ceremonie? Maak deze dag onvergetelijk met jullie favoriete nummers.

Bruiloft

Van ceremonie tot receptie en van diner tot DJ, Niels & Martijn zorgen voor de juiste sfeer op alle momenten van jullie dag

Borrel

Laat je zakelijke borrel, huwelijksreceptie of zondagmiddagborrel door Niels & Martijn voorzien van comfortabele muziek.

Evenement

Muziek zorgt voor die extra beleving voor je event. Niels & Martijn weten hoe je elk evenement naar een hoger niveau krijgt.

Festival

Zoek je muziek voor je verjaardag, jubileum, BBQ of tuinfeest? Met de livemuziek van Niels & Martijn verhoog je de feestsfeer!

Bedrijfsfeest

Op zoek naar muzikale omlijsting van je bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of bedrijfsjubileum? We denken graag mee met jullie wensen.