Mogelijkheden

Evenement

Als u op zoek bent naar live muziek voor uw zakelijke evenement zijn Niels en Martijn de ideal keuze. We hebben jarenlange ervaring in het spelen van akoestische muziek op allerlei soorten evenementen, van ludieke events tot bedrijfsfeesten, sales meetings en productlanceringen.

De muziek die we maken is gevarieerd en past bij allerlei soorten evenementen. We spelen zowel bekende covers als originele nummers en kunnen op verzoek specifieke muziekstijlen of nummers spelen die bij het thema of de sfeer van het evenement te passen.

Als u op zoek bent naar live muziek die professioneel, gevarieerd en aanpasbaar is, zijn we de perfecte keuze voor uw zakelijke evenement. Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid en prijzen te bespreken.

 

Promo's

Proef de sfeer van bruiloft en feest

Mogelijkheden

Voor elke gelegenheid

Samen met jou, je aanstaande, je partner of je bedrijf kijken we hoe we je bruiloft, borrel of feest onvergetelijk kunnen maken. Elke viering of feest is uniek en zo kijken we dan ook graag met jou hoe wij daarin kunnen passen. Mogen we met je meedenken?

Ceremonie

Wat is er mooier dan live muziek bij jullie ceremonie? Maak deze dag onvergetelijk met jullie favoriete nummers.

Bruiloft

Van ceremonie tot receptie en van diner tot DJ, Niels & Martijn zorgen voor de juiste sfeer op alle momenten van jullie dag

Borrel

Laat je zakelijke borrel, huwelijksreceptie of zondagmiddagborrel door Niels & Martijn voorzien van comfortabele muziek.

Evenement

Muziek zorgt voor die extra beleving voor je event. Niels & Martijn weten hoe je elk evenement naar een hoger niveau krijgt.

Festival

Zoek je muziek voor je verjaardag, jubileum, BBQ of tuinfeest? Met de livemuziek van Niels & Martijn verhoog je de feestsfeer!

Bedrijfsfeest

Op zoek naar muzikale omlijsting van je bedrijfsborrel, bedrijfsfeest of bedrijfsjubileum? We denken graag mee met jullie wensen.